Update: 'Mourinho heeft geen trek in Everton en wijst Toffees direct af'

18 januari om 20:16
Laatste update: 18 januari om 20:16

José Mourinho is in beeld om de nieuwe manager van Everton te worden, meldt Sky Sports. The Special One staat momenteel onder contract bij AS Roma, maar zou in Liverpool Rafael Benítez op kunnen volgen.

Sky Sports pakt dinsdagavond uit met het nieuws over de Everton-interesse in Mourinho. The Toffees hebben zich nog niet officieel gemeld in Rome, maar eigenaar Farhad Moshiri denkt erover na om Mourinho naar Goodison Park te halen.

De Portugese coach is echter niet de enige die in beeld is bij Everton. De naam van Vitor Pereira, die momenteel zonder club zit, is ook gevallen. Eerder werden Frank Lampard en Wayne Rooney al in verband gebracht met Everton.

Als de huidige nummer zestien van de Premier League voor Mourinho kiest, dan moet het een akkoord zien te bereiken met AS Roma over een transfer. De wereldberoemde coach staat daar nog 2,5 jaar onder contract.

Everton kan de vierde Engelse club worden waar Mourinho aan de slag gaat als coach. Eerder stond hij al onder contract bij Chelsea, Manchester United en Tottenham Hotspur. Bij al die clubs vertrok Mourinho met veel herrie. Met Chelsea club boekte de trainer de grootste successen.

Update: José Mourinho heeft geen trek in een overstap naar Everton. Dat maakt Sky Sports bekend in een update. The Special One is gefocust op zijn job bij AS Roma en zal 'geen enkel' aanbod van Everton in overweging nemen.