Bergwijn 'heel blij' na absolute heldenrol: 'Was een rollercoaster van emoties'

19 januari om 23:08

Steven Bergwijn was na afloop van zijn heldenrol bij Leicester City uiteraard erg blij. De Nederlandse aanvaller scoorde in blessuretijd twee keer, waardoor hij Tottenham Hotspur de overwinning bezorgde. Dat komt Bergwijn ook op complimenten van Harry Kane te staan.

Voordat Bergwijn erin kwam, stond het nog 2-1 voor Leicester. Door zijn goals gaat Spurs echter met een 2-3 overwinning naar huis. Bergwijn en Kane verschijnen na afloop van de wedstrijd samen voor de camera van BT Sport. "Het was een rollercoster van emoties", beschrijft het Ajax-doelwit. "Als ik erin kom, wil ik mezelf natuurlijk laten zien. Vandaag maakte ik twee goals en daar ben ik heel blij mee."

"We hebben veel belangrijke wedstrijden op het programma staan", vervolgt een blije maar rustige Bergwijn. "We moeten hierop verder bouwen, we hebben laten zien dat we een team zijn. We zijn goed teruggekomen."

Tot slot besluit Kane, die de assist gaf bij de 2-3, zich te richten tot Bergwijn. "Alle credits voor Stevie. Hij worstelt met blessures, maar werkt hard achter de schermen. Credits naar hem voor de goals die hij maakte, hij werkt hard en daar gaat het om in een team."