Slot kan tegen NEC weer over Sinisterra beschikken en twijfelt nog over aanwinst

21 januari om 14:12

Luis Sinisterra en Patrik Walemark zitten zondag naar alle waarschijnlijkheid bij de selectie van Feyenoord voor de uitwedstrijd bij NEC. Dat liet Arne Slot, de trainer van de Stadionclub, doorschemeren.

Op een persconferentie blikte de oefenmeester vooruit op het treffen met de Nijmegenaren in De Goffert. Hij liet daarbij weten dat Luis Sinisterra normaal gesproken weer bij de wedstrijdselectie zit. De Colombiaan lag er een tijdje uit met een blessure, maar is bijna wedstrijdfit en zou tegen NEC zomaar weer eens minuten kunnen gaan maken.

Of ook kersvers Feyenoorder Walemark van de partij zal zijn in Nijmegen, liet Slot in het midden. De Zweedse aanvaller, die overgenomen werd van BK Häcken, zou in theorie bij de selectie kunnen zitten. Slot bepaalt nog of hij Walemark er ook daadwerkelijk bij gaat halen.

De ontmoeting tussen NEC en Feyenoord in het Goffertstadion begint zondagmiddag om 12.15 uur. Eerder dit seizoen ontmoetten beide ploegen elkaar in De Kuip en werd er een spektakelstuk op de mat gelegd. De Rotterdammers kwamen goed weg, want ze wisten pas in de slotfase aan een 5-3 overwinning te komen.