Telegraaf: Eriksen meldt zich éénmalig bij training Jong Ajax en maakt indruk

21 januari om 21:29
Laatste update: 21 januari om 22:13

Christian Eriksen lijkt hard op weg om weer in Engeland te gaan voetballen, maar was vrijdag op De Toekomst te bewonderen. Volgens De Telegraaf trainde de Deen op eigen verzoek mee met Jong Ajax.

Eriksen hield zijn conditie onlangs op peil bij het Zwitserse FC Chiasso en lijkt zich binnenkort aan Brentford te verbinden. Aangezien hij graag in groepsverband wilde trainen, was hij vrijdag bij de training van Jong Ajax: trainer John Heitinga en zijn spelers waren getuige van een 'masterclass topvoetbal', schrijft De Telegraaf.

Het éénmalig meetrainen zal echter niet gevolgd worden door een rentree in het eerste elftal. Zijn Nederlandse zaakwaarnemer Martin Schoot bevestigt de berichtgeving uit Engeland. "Christian wil naar de Premier League en ik verwacht dat dit ook gaat gebeuren. Hij wil naar een club, waar hij zo veel mogelijk aan spelen toekomt", wordt hij geciteerd door de ochtendkrant.

Jong Ajax komt vrijdagavond overigens niet in actie. Het won maandag met 2-1 van FC Den Bosch en speelt zondag de Noord-Hollandse derby tegen Telstar.