Ramselaar duidelijk: 'Als je zo'n aanbieding ziet, dan is dat wel behoorlijk...'

22 januari om 08:25

Bart Ramselaar staat in de belangstelling van clubs uit China, Spanje én het Engelse Millwall. De FC Utrecht-middenvelder geeft aan dat er voor hem echter niet veel te kiezen valt, omdat Utrecht hem niet graag wil verkopen en verschillende aanbiedingen heeft afgewezen.

Ramselaar draait in gesprek met Voetbal International niet om de interesse heen. "Het klopt. Wat je er van moet denken? Het is precies wat je gelezen hebt. Er was interesse maar Utrecht had er niet zoveel interesse in om mij te verkopen op dit moment. Dat is eigenlijk het verhaal. Voor mij was er eigenlijk ook niet zoveel om over na te denken als FC Utrecht het tegenhoudt."

Er werden geen gesprekken gevoerd tussen Ramselaar, zijn zaakwaarnemer en geïnteresseerde clubs. "Nee, de clubs hebben een bod geplaatst. Dat weet ik wel. Ik weet ook dat Utrecht dat te laag vond. Voor mij was het ook niet echt iets om volledig over na te denken of ik het wilde of niet.. Dat was makkelijk."

Ramselaar speelde vooralsnog alleen in Nederland en droomt wel van de stap naar het buitenland. Het bod uit China was een financieel interessante, maar Ramselaar geeft niet prijs of hij hier op in zou zijn gegaan mocht Utrecht het bod geaccepteerd hebben. "In eerste instantie wil ik nog carrière maken in Europa. Het is wel wat als je zo'n aanbieding ziet, het is wel behoorlijk, moet ik zeggen… Mijn allergrootste droom is nog altijd Spanje, maar ik sta open voor heel veel competities. Ik heb alleen in de Eredivisie gespeeld. Ik zou op een dag wel wat meer van de wereld willen zien."