Hahn is plekje onder de lat voorlopig kwijt: 'Ziek, maar zou ook niet starten'

Hahn is plekje onder de lat voorlopig kwijt: 'Ziek, maar zou ook niet starten'

Go Ahead Eagles gaat met een nieuwe man onder de lat de februarimaand tegemoet. Andries Noppert kreeg tijdens het bekerduel met sc Heerenveen een kans, keepte zondag bij afwezigheid van Warner Hahn tegen Heracles Almelo en blijft voorlopig staan.

Hahn had tijdens de thuisnederlaag tegen RKC Waalwijk opzichtig geblunderd, waarna concurrent Noppert zich midweeks had mogen bewijzen. De Fries behield zijn plekje in het daaropvolgende competitieduel. "Warner was ziek vandaag (zondag, red.), net als Gerrit Nauber. Of hij ook gekeept zou hebben? Nee, anders zou Andries Noppert ook gekeept hebben", aldus trainer Kees van Wonderen in gesprek met RTV Oost.

Die wisseling van de wacht blijft voorlopig van kracht. "Wij hebben donderdag na Heerenveen gezegd dat Andries zijn kansen krijgt. Wij vonden dat hij het goed heeft gedaan op de trainingen en in de wedstrijd voor de beker. Dus dat hij voorlopig de kans krijgt."

Go Ahead speelde zondagmiddag met 1-1 gelijk in Almelo. Het staat samen met FC Groningen en RKC Waalwijk elfde in de Eredivisie, met 22 punten.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s