'Sevilla wacht op megabod Newcastle, mogelijke gevolgen voor Feyenoord en Senesi'

'Sevilla wacht op megabod Newcastle, mogelijke gevolgen voor Feyenoord en Senesi'

24 januari - 16:42 Laatste update: 24 januari - 16:42
Primera División 102 Reacties

Sevilla zet zich schrap voor een megabod van Newcastle United, dat mogelijk ook gevolgen voor Feyenoord kan hebben. Als centrale verdediger Diego Carlos een toptransfer naar The Magpies maakt, kan Marcos Senesi in beeld komen als vervanger, meldt Marca.

Diego Carlos is één van de steunpilaren bij de nummer twee van Spanje: Sevilla wil de Braziliaan dan ook liever niet verkopen tijdens de winterse transferperiode. Het kapitaalkrachtige Newcastle United is echter serieus geïnteresseerd en Marca sluit niet uit dat Sevilla een niet te weigeren bod ontvangt, van 50 à 55 miljoen euro.

In dat geval moeten de Andalusiërs snel doorschakelen en volgens de Spaanse krant is Senesi een belangrijke kandidaat-opvolger. Sevilla lonkte al eerder naar de Argentijnse Feyenoorder en heeft goede betrekkingen met zijn management. De Sevilla-spelers Lucas Ocampos, Gonzalo Montiel en Érik Lamela hebben immers dezelfde vertegenwoordigers als Senesi. Feyenoord taxeerde de centrale eerder op 35 miljoen euro, maar lijkt – aangezien het contract van Senesi nog maar anderhalf jaar doorloopt – genoegen te moeten nemen met een lager bedrag, mocht Sevilla inderdaad aankloppen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s