Opvallend: Heerenveen-supporters richten zich in de krant tot clubleiding

Opvallend: Heerenveen-supporters richten zich in de krant tot clubleiding

25-01-2022 07:35
111

Supporters van sc Heerenveen hebben daags na het ontslag van trainer Johnny Jansen van zich laten horen. Zij hebben dinsdag geadverteerd in de Leeuwarder Courant, de onvrede is gericht op de directie van Heerenveen.

Jansen kreeg maandag te horen dat hij per direct geen trainer meer is van Heerenveen. De supporters nemen hem de mindere resultaten in ieder geval niet (alleen) kwalijk. 'Beste Cees, Ferry en de RvC, het ligt niet alleen aan Johnny of aan zijn spelers. Groet, supporters van onze club die wel een pompeblêd-hart hebben en bekend zijn met de club haar historie en dus ook haar normen en waarden', zo valt dinsdag in de krant te lezen. 'Cees' is algemeen directeur Cees Roozemond, 'Ferry' is technisch manager Ferry de Haan. 

De supporters van Heerenveen gebruikten het format rond The Voice of Holland om hun onvrede kenbaar te maken. Na de verklaring van mediamagnaat John de Mol tijdens de aflevering van BOOS over seksueel grensoverschrijdend gedrag werd door vrouwelijke medewerkers van TALPA een paginagrote advertentie geplaatst in het Algemeen Dagblad. De advertentie en vooral de manier waarop trok veel aandacht.