'Feyenoord kon niet voldoen aan financiële eisen om Gudelj te halen'

'Feyenoord kon niet voldoen aan financiële eisen om Gudelj te halen'

Feyenoord ondernam een poging om Nemanja Gudelj naar de Kuip te halen. De Rotterdammers zijn op zoek naar een extra verdedigende middenvelder, maar kwamen al gauw tot de conclusie dat de Serviër onhaalbaar is.

Gudelj, die in Nederland voor NAC Breda, AZ en Ajax speelde, zit op de bank bij Sevilla en komt daar nauwelijks aan spelen toe. De club van Zuid probeerde de Serviër volgens het Algemeen Dagblad dan ook vast te leggen, maar de dertigjarige verdedigende middenvelder bleek toch onhaalbaar voor Feyenoord. Hij is simpelweg te duur. Daarop besloot de Stadionclub om het vizier te verleggen en kwamen ze uiteindelijk bij Jorrit Hendrix uit.

De middenvelder van Spartak Moskou, die bij PSV doorbrak, is een stuk goedkoper en staat op de nominatie om te vertrekken uit Rusland. Frank Arnesen, technisch directeur van Feyenoord, werkt naar verluidt aan een huurdeal met optie tot koop. Als de 26-jarige Hendrix indruk weet te maken in De Kuip, kan die optie eventueel gelicht worden. Deze transferperiode haalden de Rotterdammers met Patrik Walemark en Cole Bassett al twee spelers binnen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s