Fabrizio Romano: twee clubs melden zich bij United om Van de Beek te huren

Fabrizio Romano: twee clubs melden zich bij United om Van de Beek te huren

25 januari - 14:12 Laatste update: 14:14
Premier League 64 Reacties

Donny van de Beek kan deze transferperiode op huurbasis vertrekken bij Manchester United. Volgens Fabrizio Romano hebben Crystal Palace en Valencia navraag gedaan naar de Nederlandse middenvelder.

Beide clubs zouden Van de Beek graag willen huren en vooral Palace is bereid om ver te gaan voor de voormalig Ajacied. Of hij weg mag van United is echter nog maar de vraag, want The Mancunians zijn naar verluidt alleen bereid om een huurtransfer zonder optie tot koop te bespreken. Ze willen Van de Beek voor volgend seizoen graag behouden. Daarnaast is manager Ralf Rangnick niet van plan om hem zomaar te laten gaan.

Het is onduidelijk hoe Van de Beek tegenover de twee clubs staat, maar duidelijk is wel dat de middenvelder uit Nijkerkerveen zelf vooral wil spelen. Die kans lijkt bij Palace of Valencia een stuk groter dan bij United. Bij beide clubs zou Van de Beek samen komen te spelen met een landgenoot: op Selhurst Park staat Jaïro Riedewald al onder contract en Jasper Cillessen verdedigt het doel van Los Che.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s