VVV-Venlo huurt opnieuw bij FC Utrecht: Ik vind VVV een hele mooie club

VVV-Venlo huurt opnieuw bij FC Utrecht: "Ik vind VVV een hele mooie club"

VVV-Venlo gaat Nick Venema en Rayan El Azrak herenigen. De Noord-Limburgers huren in navolging van Venema ook de aanvallende middenvelder van FC Utrecht, hebben ze woensdagochtend via de officiële kanalen bekendgemaakt.

El Azrak beschikt over een aflopend contract in Utrecht, dat nog wel de optie heeft om die verbintenis te verlengen. In De Koel kan hij zich in elk geval tot het einde van dit seizoen in de kijker spelen. "Ik vind VVV een hele mooie club die eigenlijk in de Eredivisie thuishoort. Toen ik de kans kreeg om voor deze club te spelen, hoefde ik dus niet lang na te denken. Ik ga er alles aan doen om het team te helpen om de play-offs te halen", vertelt hij via de clubkanalen van de nummer elf in de Keuken Kampioen Divisie.

El Azrak kwam sinds augustus 2018 tot 49 wedstrijden namens Jong FC Utrecht en vormt in Venlo een Utrechtse enclave met Venema en de afgelopen zomer al overgekomen Mitchell van Rooijen. "Ik heb natuurlijk wel contact gehad met die jongens. Ze zeiden dat ik het gewoon moest doen en dat het een hele mooie club is. Bij FC Utrecht konden we elkaar op het veld altijd makkelijk vinden, dus hopelijk kunnen we dat hier ook doen."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s