AD: Sparta-duo op weg naar uitgang, Rotterdammers willen meewerken aan transfer

AD: Sparta-duo op weg naar uitgang, Rotterdammers willen meewerken aan transfer

27 januari - 10:34 Laatste update: 13:09
Eredivisie 58 Reacties

Bryan Smeets (foto) en Michaël Heylen zijn op weg naar de uitgang bij Sparta, weet het Algemeen Dagblad. Het duo mag vertrekken bij de nummer zestien van de Eredivisie en er is inmiddels concrete interesse.

Technisch directeur Gerard Nijkamp bevestigt het nieuwtje desgevraagd aan het AD. Het is alleen niet duidelijk welke clubs er interesse hebben in Smeets en Heylen. "Maar feit is dat we willen mee werken aan een transfer", is Nijkamp duidelijk.

De directeur is ook nog bezig met een inkomende transfer. Zo vloog hij woensdagmiddag naar het buitenland om te onderhandelen. Welke speler Sparta en Nijkamp precies op het oog hebben, is nog niet bekend. Eerder werd wel duidelijk dat de Rotterdammers zoeken naar een nieuwe centrale verdediger. "We zoeken naar een speler die het team beter maakt", stelt Nijkamp.

Bij Sparta gebeurde er deze winter al genoeg op transfergebied. Zo kwamen Adrián Dalmau, Younes Namli, Joeri de Kamps en Arno Verschueren al naar Het Kasteel. Daartegenover stond het vertrek van Mohammed Osman en Kenzo Goudmijn.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s