'Ihattaren begint bij Ajax met optrainen voor wedstrijden in beloftenelftal'

'Ihattaren begint bij Ajax met optrainen voor wedstrijden in beloftenelftal'

Mohamed Ihattaren is bijna speler van Ajax en zal daar eerst fit moeten worden. De aanvallende middenvelder, die gehuurd zal worden van Juventus met optie tot koop, sluit waarschijnlijk eerst aan bij het beloftenelftal.

Ajax en Juventus zouden al akkoord zijn over een huurdeal met optie tot koop, wat betekent dat het nu wachten is op overeenstemming tussen Ihattaren en de Amsterdamse club. Dat lijkt een formaliteit, aangezien trainer Erik ten Hag al met de negentienjarige spelmaker sprak.

Als de transfer rond is en Ihattaren in een Ajax-shirt geposeerd heeft, is het de bedoeling dat hij eerst fit wordt om wedstrijden in Jong Ajax te spelen. Dat schrijft het Eindhovens Dagblad. Via het beloftenelftal moet hij zich dan zien te bewijzen voor de hoofdmacht.

Bij Jong Ajax komt Ihattaren onder trainer John Heitinga te voetballen. Het zou ook nog kunnen dat de voormalig PSV'er op het trainingsveld zal staan met Christian Eriksen. De Deen traint nu mee bij de Amsterdamse talenten om fit te blijven tot hij een nieuwe club heeft gevonden.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s