'Sandler brengt laatste contractmaanden in De Kuip door, wél terugkoopoptie City'

'Sandler brengt laatste contractmaanden in De Kuip door, wél terugkoopoptie City'

31-01-2022 12:40 Laatste update: 12:50
57

Feyenoord gaat een relatief rustige laatste transferdag moet, maar verwacht nog wel één inkomende en mogelijk één uitgaande transfer. Philippe Sandler moet voor extra breedte in de achterhoede zorgen, terwijl João Teixeira nog zou kunnen vertrekken: een transfer van Ramon Hendriks lijkt dan weer uitgesloten.

Het nieuws rondom Sandler kwam zaterdagavond laat naar buiten en Feyenoord hoopt er nog voor de deadline uit te komen met Manchester City. Volgens De Telegraaf is Feyenoord van plan om de 24-jarige Amsterdammer te huren van de Premier League-koploper, die Sandler eerder al bij Anderlecht en ESTAC Troyes stalde. Na dit seizoen loopt zijn contract in Manchester af en zou hij definitief over kunnen komen: The Citizens kunnen nog wel gebruik maken van een koopoptie, klinkt het.

De komst van Sandler betekent extra concurrentie voor Hendriks. De verdediger werd vorig jaar aan NAC Breda verhuurd, maar volgens Voetbal International wil Feyenoord hem nu binnenboord houden. Teixeira is buiten de boot gevallen en mag verder kijken: de Portugees kan terugkeren naar zijn thuisland, maar is volgens VI wel 'kieskeurig'.