'Feyenoord heeft Sandler in het vizier: transfer mogelijk snel rond'

'Feyenoord heeft Sandler in het vizier: transfer mogelijk snel rond'

29-01-2022 23:52 Laatste update: 23:54
214

Feyenoord heeft zijn pijlen gericht op Philippe Sandler. De 24-jarige verdediger moet de defensie van de Stadionclub meer mogelijkheden geven. Momenteel wordt er onderhandeld met Manchester City.

De Rotterdammers bekijken de mogelijkheden om Sandler deze winter nog aan de selectie toe te voegen, meldt het Algemeen Dagblad. Sandler werd voor de winterstop door Manchester City verhuurd aan het Franse Troyes, maar daar is zijn huurcontract vroegtijdig opgezegd. Bij The Citizens hoeft de Nederlander onder Pep Guardiola niet op speeltijd te rekenen. Sandler komt uit de jeugd van Ajax en speelde daarna voor PEC Zwolle. In 2018 verkocht PEC hem aan Manchester City, waarna hij verhuurd is aan Anderlecht en Troyes. 

Bij Feyenoord is de spoeling achterin dun, waardoor Sandler een welkome versterking is. Centraal achterin heeft Arne Slot de beschikking over Gernot Trauner, Marcos Senesi, Lutsharel Geertruida en Ramon Hendriks. Kersvers aankoop Jorrit Hendrix kan ook in het hart van de verdediging uit de voeten, maar is van nature een middenvelder. 

Als Sandler zich voor het sluiten van de markt bij de selectie van Feyenoord voegt, is de kans groot dat Hendriks tijdelijk mag vertrekken uit de Kuip, weet het AD. Naar verluidt houdt Sparta Rotterdam de situatie nauwlettend in de gaten.