Eindhovens Dagblad: Liverpool-transfer op Deadline Day wekte verbazing bij PSV

Eindhovens Dagblad: Liverpool-transfer op Deadline Day wekte verbazing bij PSV

03-02-2022 10:57
38

PSV werd maandag verrast in de late uren van Deadline Day: Liverpool verhuurde verdediger Nathaniel Phillips aan AFC Bournemouth, terwijl de Eindhovense club aanvankelijk een ander verhaal te horen kreeg. Dat schrijft het Eindhovens Dagblad in een beschouwing over de voorbije transferperiode.

Door de blessure van André Ramalho, die nog zeker twee maanden moet toekijken, hield PSV in januari de ogen en oren open voor interessante verdedigers. De ene na de andere speler werd aangeboden in het Philips Stadion, waaronder Danilho Doekhi (Vitesse), Stefan Strandberg (Salernitana) en een verdediger van Watford, maar technisch manager John de Jong hapte niet toe. Wel was er serieuze interesse in Phillips.

De 24-jarige verdediger bleek echter niet haalbaar door zijn prijskaartje van twaalf miljoen euro. Later veranderde de houding van zijn club Liverpool: Phillips bleek plotseling tóch beschikbaar voor een huurperiode, waarna Championship-hoogvlieger Bournemouth hem op Deadline Day binnenhengelde. 'Tot verbazing van PSV', schrijft het Eindhovens Dagblad. PSV-trainer Roger Schmidt vertrouwt op Jordan Teze en Armando Obispo op Ramalho-vervangers. Ook is de talentvolle Jenson Seelt (18) een optie.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s