'Drama voor Ramos: uitgerekend voor treffen met Real Madrid nieuwe terugslag'

'Drama voor Ramos: uitgerekend voor treffen met Real Madrid nieuwe terugslag'

03-02-2022 20:56
12

Sergio Ramos is op een voor hem bijzonder ongelegen moment opnieuw geblesseerd geraakt. De 35-jarige verdediger van Paris Saint-Germain lijkt het Champions League-treffen met ‘zijn’ Real Madrid te moeten missen.

Ramos beleefde door fysieke ongemakken al een valse start in Parijs en kon pas op 28 november debuteren voor zijn nieuwe club. Tijdens de laatste vier competitiewedstrijden behoorde hij tot de wedstrijdselectie en op 23 januari maakte hij zelfs zijn eerste doelpunt in Parijse dienst. Volgens RMC Sport heeft de routinier echter alsnog een terugslag opgelopen en is hij wederom geblesseerd geraakt aan zijn kuit.

Nu heeft Ramos nog twaalf dagen de tijd om alsnog fit te worden voor het eerste Champions Leauge-treffen met zijn vorige werkgever. Volgens de berichtgeving zal de Spanjaard daar alles aan doen, maar rekent zijn entourage erop dat die speciale wedstrijd nog te vroeg komt.

Ramos diende De Koninklijke tussen 2005 en 2021, voordat zijn contract afliep en hij naar Parijs vertrok. In die zestien jaar speelde hij 671 (!) wedstrijden en won hij 22 hoofdprijzen, waaronder vier keer de Champions League en vijf keer de landstitel.