Bij Go Ahead Eagles vertrokken Hahn verrast met nieuwe club

Bij Go Ahead Eagles vertrokken Hahn verrast met nieuwe club

9 February - 17:29
37

Warner Hahn is anderhalve week na zijn vertrek bij Go Ahead Eagles weer onder de pannen. De doelman heeft een verrassende keuze gemaakt door voor het Zweedse IFK Göteborg te tekenen. De deal is rond.

Hahn vertrok bij Go Ahead niet bepaald door de voordeur. Hij raakte zijn basisplaats kwijt aan Andries Noppert en daarna ontstond er rumoer. Club en speler besloten uit elkaar te gaan. Hahn heeft met Göteborg inmiddels een nieuwe club gevonden, hij tekent in Zweden voor één jaar met een optie voor nog een jaar.

Technisch directeur Pontus Farnerud is blij dat Hahn voor Göteborg getekend heeft. "Warners belangrijkste kwaliteiten zijn zijn reflexen en rust in zijn spel, maar hij is ook een uitstekende lijnkeeper. Net als veel andere keepers die in Nederland zijn opgeleid, is hij ook met zijn voeten zelfverzekerd."

"Ik kom terecht bij een van de grootste clubs uit Scandinavië, die door de jaren heen ook veel topkeepers heeft gehad. Nu wil ik de club weer naar de top van het Zweedse en Scandinavische voetbal brengen", zegt Hahn elf.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s