NEC- én Go Ahead-spelers onder de indruk van Bony: 'Wat een monster, zeg'

NEC- én Go Ahead-spelers onder de indruk van Bony: 'Wat een monster, zeg'

10-02-2022 21:41
56

Luuk Brouwers kende een goede avond met zijn Go Ahead Eagles op bezoek bij NEC in de kwartfinales van de KNVB Beker: de gasten uit Deventer wonnen met 0-2. Wilfried Bony maakte bij NEC zijn rentree op de Nederlandse velden en Brouwers was toch wel even onder de indruk.

"Je ziet hem wel lopen, dan denk je: Jezus, wat een monster is dat zeg. Een potje op zijn benen staan ook...", begint Brouwers lachend voor de camera van ESPN. "Hij leverde wel volgens mij, hij deed het aardig. Ik gun niemand een blessure, maar voor ons was het in deze wedstrijd wel even fijn dat hij niet verder kon."

Voor Go Ahead wacht na de overwinning in De Goffert een thuiswedstrijd tegen Ajax of PSV in de halve finale. Brouwers heeft er zin in. "Het is Ajax of PSV thuis, laat ze maar komen. Het wordt een hele mooie wedstrijd, voor iedereen een unieke ervaring", aldus de verdedigende middenvelder, die wel een voorkeur heeft. "Ik denk dat je relatief gezien wel wat meer kans maakt tegen PSV dan tegen Ajax, al moet ik dat eigenlijk niet hardop zeggen. Ik ben te laat al hè, jammer", sluit Brouwers lachend af.