PSV voortijdig naar de kleedkamer: Madueke bekogeld met aansteker, duel gestaakt

24-02-2022 19:59 Laatste update: 20:04
26

Het treffen tussen Maccabi Tel Aviv en PSV is tijdelijk gestaakt. De fans van de thuisploeg misdroegen zich meerdere malen, wat reden was voor scheidsrechter Harald Lechner om de wedstrijd stil te leggen.

In de eerste helft ging het al mis, toen de fans van Maccabi met spullen op het veld gooiden. In de tweede helft kreeg Noni Madueke een aansteker naar zijn hoofd, waarna de maat vol was voor arbiter Lechner.

De spelers van Maccabi en PSV gingen de catacomben in, om vijf minuten later weer terug te keren op het veld. Toen werd de wedstrijd weer hervat. Tijdens de cooling down sprak de stadionspeaker de supporters in het stadion toe.

Op het moment dat de wedstrijd werd onderbroken, stond het nog 0-0 bij Maccabi-PSV. De Eindhovenaren staan over twee wedstrijden met 1-0 voor, maar moeten in de slotfase nog aan de bak om die voorsprong te verdedigen.