Veerman haalt uit: 'Waanzinnig, geen enkel mens op de wereld hoort het zo te doen'

Veerman haalt uit: 'Waanzinnig, geen enkel mens op de wereld hoort het zo te doen'

26-02-2022 12:57
71

Henk Veerman houdt gemengde gevoelens over aan zijn vertrek bij sc Heerenveen. De 31-jarige spits baalt in ieder geval flink van interim-trainer Ole Tobiasen van de Friezen.

Veerman hoorde niets meer van Tobiasen na zijn overstap naar FC Utrecht. "Het is niet zoals het hoort. Voor de rest heb ik daar totaal geen extra gevoel bij. Het doet me helemaal niks, maar ik vind het gewoon bizar", zegt hij tegen het Algemeen Dagblad. "Geen enkel mens op de wereld hoort het zo te doen. Ole Tobiasen heeft mij nog steeds geen bericht gestuurd. Ik vind dat echt waanzinnig. Hij heeft me 100.000 keer gebeld toen ik bij Heerenveen zat, dus hij heeft mijn nummer gewoon. Als ik eraan terugdenk, dan denk ik: Wat is het toch allemaal een poppenkast."

De Volendammer is bij Utrecht razendsnel uitgegroeid tot publiekslieveling. Ook in het Abe Lenstra Stadion was hij aanvankelijk geliefd, maar dat ligt nu wat anders. "Ik heb een hoop negativiteit gelezen op de sociale media. We gaan zien hoe ze me ontvangen", doelt hij op het duel van zondagavond. "Als het negatief is, dan zou ik dat jammer vinden. De fans van Utrecht zijn in ieder geval wel heel blij met me. Dat is mooi en dat moet ik zo houden."