Oud-Ajacied Dekker verscheurt contract met IJsselmeervogels na bedreigingen

Oud-Ajacied Dekker verscheurt contract met IJsselmeervogels na bedreigingen

05-03-2022 09:20
106

Een grote verrassing in het amateurvoetbal: Vince Gino Dekker maakt toch niet de overstap van Spakenburg naar IJsselmeervogels. Laatstgenoemde club is afgezegd: Dekker blijft bij Spakenburg.

De transfer van Dekker naar IJsselmeervogels, de aartsrivaal van Spakenburg, zorgde voor woede bij een deel van de supporters. Sterker nog, Dekker werd door de eigen supporters zelfs bedreigd. Dat heeft indruk op de oud-speler van Ajax, AZ en Go Ahead Eagles gemaakt.

'Vince Gino Dekker heeft besloten om volgend jaar niet voor IJsselmeervogels te gaan voetballen. De aanleiding voor dit besluit is gelegen in de dreigementen en intimidaties die Vince Gino Dekker en zijn gezin ten deel zijn gevallen na bekendmaking van zijn overstap naar IJsselmeervogels', zo klinkt het statement van Spakenburg. 'Vince Gino Dekker had nooit verwacht dat de reacties zo heftig zouden zijn. Teneinde zichzelf en zijn gezin te beschermen, heeft hij de overeenkomst met IJsselmeervogels inmiddels vernietigd. Vince Gino Dekker blijft ook volgend seizoen voor Spakenburg voetballen.'

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie