Belangrijkste stap voor Feyenoord en Arnesen moet komen: 'Profijt van trekken'

Belangrijkste stap voor Feyenoord en Arnesen moet komen: 'Profijt van trekken'

8 maart - 15:07
31

Frank Arnesen blijft 'in elk geval' tot de zomer van 2023 bij Feyenoord, zo stellen de Rotterdammers. De 65-jarige technisch directeur reageert verheugd op zijn contractverlenging in De Kuip.

"Uiteraard is het mooi om langer bij Feyenoord te blijven", zegt Arnsen op de clubsite. "Met de technische staf, de scouting en alle overige collega's binnen de club is sprake van een heel prettige samenwerking, waarbij we stap voor stap verder bouwen aan een solide voetbalfundament. We zijn met iets moois bezig, dat begint voorzichtig zijn vruchten af te werpen en ik wil dat proces heel graag nóg verder brengen dan we nu al zijn."

Witte rook liet lang op zich wachten, maar ook algemeen directeur Dennis te Kloese is blij dat er nu duidelijkheid is. "Frank is al twee jaar hard bezig om een technisch kader neer te zetten en structuren te vereenvoudigen en te verbeteren. We zijn ontzettend tevreden over de voortgang daarvan, maar de belangrijkste stap in het proces moet uiteraard nog komen: Feyenoord moet profijt gaan trekken van deze positieve veranderingen. Die uitdaging gaan we de komende tijd graag aan en gelet op de ontwikkelingen tot nu toe zijn we ervan overtuigd dat Frank de juiste man is om dat proces als technisch eindverantwoordelijke te blijven leiden."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s