BILD: Borussia Dortmund weet dat Haaland al akkoord is met een nieuwe club

BILD: Borussia Dortmund weet dat Haaland al akkoord is met een nieuwe club

16 maart - 21:11
25

Erling Haaland is op weg naar Manchester City. Dat gelooft de clubleiding van Borussia Dortmund, waar men ook overtuigd is van het feit dat de Noor al een persoonlijk akkoord heeft met The Citizens.

De toekomst van Haaland houdt de gemoederen bezig in voetballand, maar op kantoor in Dortmund weten ze het zeker: de spits zal volgend seizoen zeker niet meer in het Signal Iduna Park voetballen en trekt naar Manchester. De clubleiding is ervan overtuigd dat Haaland al een persoonlijk akkoord heeft bereikt met City, zo schrijft BILD.

Een transfer naar het Etihad Stadium zou niet zo gek zijn, aangezien de vader van Haaland een verleden heeft bij City. Alf-Inge speelde namelijk drie seizoenen voor de blauwen uit Manchester en kwam in 47 competitiewedstrijden tot drie doelpunten. Als Man City inderdaad met Haaland aan de haal gaat, troeft het de nodige Europese topclubs af.

Naar verluidt hebben Real Madrid, FC Barcelona, Paris Saint-Germain, Manchester United en Bayern München allemaal een oogje op de topschutter uit Noorwegen. Zij zullen hopen dat er nog geen akkoord is en dat er in de komende maanden nog onderhandelingsruimte is.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s