Teze bij Oranje: 'Sommige mensen hadden al internet en begonnen opeens te klappen'

Teze bij Oranje: 'Sommige mensen hadden al internet en begonnen opeens te klappen'

20-03-2022 19:10 Laatste update: 20:09
32

Jordan Teze behoorde niet tot de voorselectie van het Nederlandse elftal, maar mag zich toch opmaken voor zijn interlanddebuut. De PSV-verdediger kan niet wachten totdat hij zich bij de selectie mag melden.

Teze kreeg het goede nieuws te horen, toen PSV vanuit Denemarken – waar het donderdag tegen FC Kopenhagen speelde – weer op weg naar Nederland was. "Dat was heel gek eigenlijk", aldus de verdediger in gesprek met ESPN, na de 5-0 zege op Fortuna Sittard. "Sommige mensen hadden al internet en begonnen opeens te klappen en mijn naam te noemen. Toen wist ik al: dat zal het vast wel zijn. Ik wilde het al langer en nu is het moment."

Moeder Teze mocht als eerste meegenieten van het goede nieuws. "Helemaal blij: dat deed ook wat met mij natuurlijk, mijn hart ging sneller kloppen", vertelt de verdediger, die al meerdere teamgenoten en oude bekenden geselecteerd zag worden. "Cody vorig jaar ook al, Denzel en dergelijke, Donyell", doelt hij op Cody Gakpo, Denzel Dumfries en Donyell Malen. "Natuurlijk wordt bij mij dan de honger groter en groter. En nu is het moment dan aangebroken. Ik wil me daar van mijn beste kant laten zien."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie