Gravenberch stopt gesprekken met Ajax en bevestigt Bayern-contact

Gravenberch stopt gesprekken met Ajax en bevestigt Bayern-contact

22-03-2022 15:47 Laatste update: 23:38
250

Ryan Gravenberch onderhandelt niet meer met Ajax over het verlengen van zijn contract. Er is serieuze interesse van Bayern München en het lijkt erop dat de spelmaker deze zomer verkocht gaat worden.

Gravenberch heeft een contract tot medio 2023 en als Ajax dus nog geld aan de zelfopgeleide speler wil verdienen, moet het hem deze zomer verkopen. "De contractonderhandelingen zijn inmiddels stopgezet", geeft de middenvelder toe tegenover de NOS. "Ik heb nu gewoon nog één jaar contract en that's it. We zullen het zien."

Wedden

Meer odds

Over de interesse van Bayern wil hij weinig zeggen. "Mijn vader en zaakwaarnemer zijn er volop mee bezig. Natuurlijk weet ik ervan, je kan het overal lezen, maar er is interesse van Bayern en ik denk ook van meerdere clubs. Ik weet niet of ik 25 miljoen euro waard ben, maar je kan wel trots zijn. Het is een hoop geld."

De NOS sprak met Gravenberch op het mediamoment van Jong Oranje. De Ajacied moest erkennen dat hij liever bij het grote Oranje was geweest. "Dat ik nu weer hier moet zijn is natuurlijk wel even switchen, een knop omzetten. Je had liever bij het eerste van Oranje gezeten. In het begin had ik daar wel moeite mee, maar nu heb ik die knop wel omgezet."