'Ik denk zelf dat ik dit seizoen nog een paar potjes kan meepakken bij Ajax'

'Ik denk zelf dat ik dit seizoen nog een paar potjes kan meepakken bij Ajax'

28 maart - 19:00 Laatste update: 19:19
82

De kans is aanwezig dat Erik ten Hag in de slotfase van het seizoen weer kan beschikken over Sean Klaiber. De rechtsback staat alweer even op het trainingsveld en maak steeds weer stappen in zijn herstel.

In de voorbereiding scheurde Klaiber zijn kruisband, waardoor hem een lange revalidatie wachtte. Inmiddels gaat het steeds beter. "Ik voel dat ik echt sterker ben geworden", vertelt de verdediger in gesprek met de clubkanalen van Ajax. "Ik heb vandaag (maandag, red.) voor het eerst duels gespeeld. Dat is ook weer een stap in mijn revalidatie. Als dat goed gaat, kan het snel gaan. Als mijn knie morgen (dinsdag, red.) niet dik is, dan mag ik weer in duels komen." 

Kan Klaiber dit seizoen nog in actie komen voor Ajax, of moet hij zich richten op de nieuwe voetbaljaargang? "Voor het herstel van de knie is het misschien het best om me op de voorbereiding te richten", is de Surinaams international eerlijk. "Maar zoals het nu gaat, denk ik zelf dat ik nog een paar potjes mee kan pakken. Het zou heel lekker zijn als ik aan het einde van het seizoen toch een beetje mijn gezicht kan laten zien op het veld."

Ajax speelt dit seizoen in totaal nog acht wedstrijden: zeven in de competitie, één in de KNVB Beker. Klaiber heeft nog iets meer dan anderhalve maand de tijd om weer helemaal fit te worden, aangezien de laatste Eredivisie-speeldag op 15 mei wordt afgewerkt.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal met zaakwaarnemer Guido Albers is te beluisteren op Spotify en ook te zien op YouTube!

Plaats een reactie