Verhoek gaat als een raket, Pieckenhagen hoopt op akkoord: Heel goed

Verhoek gaat als een raket, Pieckenhagen hoopt op akkoord: "Heel goed"

29-03-2022 22:13
9

Voor wie zich afvraagt hoe het met John Verhoek is: de Nederlandse spits gaat bij Hansa Rostock in de 2. Bundesliga als een raket. Verhoek (33) staat op vijftien goals in 26 wedstrijden en de clubleiding wil dan ook graag langer met hem door.

Verhoek vertrok tien jaar geleden bij ADO Den Haag en speelde daarna in de 2. Bundesliga voor FSV Frankfurt, St. Pauli, Heidenheim en MSV Duisburg. Met Hansa Rostock promoveerde hij afgelopen seizoen naar de 2. Bundesliga. Door zijn vijftien goals staat Verhoek in de belangstelling van meerdere clubs uit Duitsland. 

"Het is duidelijk dat een spits die dit seizoen vijftien keer scoort in de belangstelling staat van andere clubs", zegt Rostock-directeur Martin Pieckenhagen tegen Sportbuzzer. "We kunnen financieel niet concurreren met de topclubs uit de 2. Bundesliga. John heeft zich heel goed uit het dal van het eerste jaar geknokt en ons vorig jaar veel geholpen, zoals hij nu ook weer doet."

"Natuurlijk willen we hem hier houden. Ik denk dat hij zich hier erg op zijn gemak voelt. Dat is zeker een belangrijke factor voor hem", zegt Pieckenhagen, voormalig doelman van Heracles Almelo.