BILD: Real heeft contact met Gnabry, Antony in beeld bij Bayern als opvolger

BILD: Real heeft contact met Gnabry, Antony in beeld bij Bayern als opvolger

30-03-2022 12:17
79

De toekomst van Serge Gnabry houdt de gemoederen bezig bij Bayern München. De vertegenwoordigers van de Duitse international hebben contact met Real Madrid, meldt BILD. Ajax-aanvaller Antony geldt als één van de opties om hem op te volgen in de Allianz Arena.

Volgens het Duitse medium probeert niemand minder dan David Alaba om Gnabry warm te maken voor een overstap naar de Spaanse grootmacht. De twee zijn goed bevriend sinds hun gezamenlijke tijd in de Allianz Arena. De 26-jarige aanvaller ligt bovendien nog maar tot medio 2023 vast en onderhandelingen over een nieuw contract verlopen moeizaam.

Daarnaast is Gnabry de laatste weken ontevreden over zijn rol in de ploeg van trainer Julian Nagelsmann. Bayern speelt de laatste tijd in een soort 3-4-3 formatie, waarin hij als veredelde wingback fungeert. Toch is er nog niets beslist wat betreft zijn toekomst, benadrukt BILD. Gnabry staat open voor een langer verblijf, maar de Bundesliga-kampioen wil hem volgend jaar niet gratis de deur uit zien lopen. De Koninklijke houdt daarom een vinger aan de pols.

Bayern is nog niet concreet op zoek naar een vervanger van Gnabry, maar heeft al wel een shortlist opgesteld. Daarop prijken prominent de namen van Antony en Christopher Nkunku. Zowel de Braziliaan van Ajax als de uitblinker van RB Leipzig lijkt echter aan de dure kant op dit moment.

Antony
Overigens lijkt Antony er ook bij andere Europese topclubs goed op te staan. Tuttosport meldt dat Juventus interesse heeft in de 22-jarige rechtsbuiten. La Vecchia Signora houdt rekening met serieuze concurrentie en vermoedt dat Ajax zo'n 60 tot 70 miljoen euro zal vragen. De transfer van Dusan Vlahovic toonde echter al aan dat Juve vastberaden is om terug te keren aan de Europese top, klinkt het. Volgens Le 10 Sport is ook Paris Saint-Germain alert op Antony.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie