'Drommel verkrampte, maar ik ben ervan overtuigd dat hij slaagt bij PSV'

'Drommel verkrampte, maar ik ben ervan overtuigd dat hij slaagt bij PSV'

01-04-2022 11:56
34

Voor Joël Drommel wacht zaterdag een pikante terugkeer in De Grolsch Veste. De 25-jarige doelman heeft tot dusver moeite om aan de verwachtingen te voldoen bij PSV, terwijl zijn opvolger Lars Unnerstall veel indruk maakt namens FC Twente.

"Joël was in het begin bij PSV misschien wel te geconcentreerd, hij wilde zich zo graag bewijzen dat hij verkrampte. Als ik naar hem keek, zag ik wat spanning in zijn ogen", zegt Eric Weghorst, die Drommel ooit als talent naar Twente haalde, in gesprek met TC Tubantia.

Veel mensen beweren dat de Tukkers bepaald niet slechter zijn geworden van de keepersruil met PSV. "Unnerstall doet het geweldig, maar schrijf Joël nooit af", reageert Weghorst. "Joël is een vechter, altijd al geweest. Hij heeft vaker tegenslagen gehad, maar heeft zich altijd weer terug geknokt. Ik vind ook dat hij dat voor een groot deel al heeft gedaan. Hij heeft bij PSV op één wedstrijd na alles gekeept in zijn eerste seizoen. Dan doe je niet alles verkeerd."

De keeperstrainer heeft nog altijd goed contact met de Oranje-international en heeft er vertrouwen in dat het goedkomt. "Ik ben ervan overtuigd dat hij gaat slagen bij PSV en dat hij dit seizoen in de bekerfinale en de competitie nog een belangrijke rol gaat spelen."