'Schmidt grijpt weer hard in: Drommel maakt plaats voor Mvogo bij PSV'

'Schmidt grijpt weer hard in: Drommel maakt plaats voor Mvogo bij PSV'

07-04-2022 06:55
220

Joël Drommel lijkt zijn basisplaats bij PSV weer te verliezen. Volgens De Telegraaf wijst alles erop dat Yvon Mvogo donderdagavond het Eindhovense doel verdedigt in het Conference League-duel bij Leicester City. Ook het Eindhovens Dagblad stelt dat de Zwitser een nieuwe kans lijkt te krijgen.

Drommel zit opnieuw op de wip na zijn weinig overtuigende optreden tegen zijn oude club FC Twente. Volgens De Telegraaf heeft de 25-jarige doelman het moeilijk na zijn bezoek aan De Grolsch Veste en bronnen rondom het team verwachten dat trainer Roger Schmidt terugvalt op de routine van Mvogo. Eerder dit seizoen kreeg Mvogo al de kans, maar doordat hij blunderde tegen AZ maakte hij meteen weer plaats.

Het Eindhovens Dagblad weet dat er afgelopen week intern bij PSV is besproken dat de kans bestaat dat Mvogo tegen Leicester start. Drommel wordt daarmee 'eventjes in de luwte gehouden'. Het betekent een nieuwe wending in de keeperssoap bij PSV. Schmidt sloot woensdag op de persconferentie een nieuwe keeperswissel al niet uit.

De Duitser was bovendien kritisch op Drommel. "Hij was voor het eerst terug bij zijn oude club, dan wil je op topniveau presteren. Maar hij was niet op topniveau."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie