Ramos baart opzien: 'Ik zie mezelf nog vijf jaar op het hoogste niveau spelen'

Ramos baart opzien: 'Ik zie mezelf nog vijf jaar op het hoogste niveau spelen'

12-04-2022 08:01
27

Sergio Ramos is nog lang niet van plan om zijn schoenen aan de wilgen te hangen. Hoewel het huwelijk tussen de Spanjaard en Paris Saint-Germain nog geen doorslaand succes is, vraagt hij de Franse fans om geduld.

Sinds zijn komst naar Parijs kampt Ramos met de nodige blessures. Tegen Clermont Foot (1-6) speelde de routinier pas voor de derde keer negentig minuten voor PSG. "Ik kijk er naar uit om veel te gaan spelen. Ik heb hier een contract voor twee jaar getekend, maar hoop dat het er drie gaan worden. Daar heeft de club door mijn blessures recht op", vertelt hij tegenover Amazon Prime.

De inmiddels 36-jarige Ramos onthult zijn toekomstplannen in gesprek met de zender. "Ik zie mezelf nog vier of vijf jaar op het allerhoogste niveau spelen", doet de verdediger uit de doeken. "Zolang mijn lichaam stand houdt, denk ik dat ik in mijn hoofd heel gefocust ben. Ik ben nog erg goed, heel blij in Parijs en speel er ontzettend graag."

Met Real Madrid won Ramos 22 prijzen. In Parijs speelt de centrumverdediger samen met Lionel Messi, waardoor het bruggetje naar een van de beste spelers ter wereld snel gemaakt is. "Of ik liever in het beste team speel of de beste speler ben? Ik speel liever voor het beste team ter wereld. Voetbal is namelijk een teamsport. Het draait allemaal om kampioenschappen en ik win die liever dan persoonlijke eretitels."