'Bayern München zet nieuwe stap: bijna akkoord met Gravenberch, alleen Ajax nog'

'Bayern München zet nieuwe stap: bijna akkoord met Gravenberch, alleen Ajax nog'

12-04-2022 10:15
87

Ryan Gravenberch staat op het punt zijn jawoord te geven aan Bayern München. Dat meldt transferexpert Fabrizio Romano in een nieuwe update over de negentienjarige middenvelder van Ajax.

Alles wijst erop dat Gravenberch Ajax gaat verruilen voor Bayern. De clubs steggelen nog over de financiële constructie, maar de hoofdrolspeler heeft zijn zinnen gezet op een verhuizing naar Zuid-Duitsland. Romano meldt dinsdagochtend dat Gravenberch bijna mondeling akkoord is over een vijfjarig contract.

Het laatste voorstel van Bayern München aan Ajax bedraagt naar verluidt zeventien miljoen euro gegarandeerd plus tien miljoen euro aan bonussen. Ajax zou aansturen op een hoger vast bedrag. BILD repte eerder over 28 miljoen plus bonussen, maar dat nieuws werd weerlegd door De Telegraaf en het kamp-Gravenberch.

Naast Gravenberch raakt Ajax hoogstwaarschijnlijk nog een basisspeler kwijt aan Bayern München: de transfervrije Noussair Mazraoui lijkt zijn keuze eveneens gemaakt te hebben. Zaakwaarnemer Mino Raiola begeleidt beide Ajacieden.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie