Pedri en Barcelona krijgen slecht nieuws: waarschijnlijk einde seizoen

Pedri en Barcelona krijgen slecht nieuws: waarschijnlijk einde seizoen

15 april - 16:01 Laatste update: 16:03
8

Het lijkt erop dat Pedri zijn laatste wedstrijd van dit seizoen al gespeeld heeft. In het Europa League-duel met Eintracht Frankfurt liep de negentienjarige middenvelder een hamstringblessure op, waardoor hij voorlopig uitgeschakeld is.

Donderdagavond verloor Barça met 3-2 van Frankfurt. Na rust bleef Pedri in de kleedkamer achter en nu Barcelona heeft nieuws over het talent: Pedri heeft een hamstringblessure opgelopen. Eerder dit seizoen had de Spanjaard al te maken met een soortgelijke blessure.

Het lijkt erop dat Pedri dit seizoen niet meer in actie kan komen: naar verwachting is hij zes weken uitgeschakeld, al doet Barcelona daar zelf geen uitspraken over. Frenkie de Jong, Sergio Busquets, Gavi en Nico González zijn nu de belangrijkste opties op het middenveld voor Xavi bij Barcelona.

Het slechte nieuws over Pedri komt op een ongelukkig moment voor de Catalanen: Barça werd een dag eerder namelijk uit de Europa League gekinkkerd door Eintracht. De club kan in theorie nog de Spaanse competitie winnen, maar de kans lijkt klein dat dit daadwerkelijk gebeurt.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal de podcast is ook te beluisteren via Spotify en te bekijken via YouTube!

Plaats een reactie