Gakpo is door het dolle heen, Tadic zegt dat Ajax nu echt kampioen moet worden

Gakpo is door het dolle heen, Tadic zegt dat Ajax nu echt kampioen moet worden

17 April - 20:14
223

Cody Gakpo heeft geen nagels meer over na de bekerfinale. De zenuwen namen toe omdat PSV tot het uiterste moest gaan om Ajax te verslaan. Gakpo is dolblij.

"Dit hadden we nodig", zegt Gakpo tegen ESPN. "We hebben het ook verdiend, omdat we hebben gestreden in de Eredivisie, in Europa en in de beker. Toen het 0-2 werd, dacht ik: poh. We kwamen goed uit de kleedkamer. We voelden dat er wat mogelijk was omdat Ajax minder dominant was dan normaal. Als we de intensiteit omhoog zouden gooien, wisten we dat we zouden scoren."

"We wisten dat het moeilijk zou worden, maar we hebben goed gespeeld. We zijn blij met de overwinning. In de kleedkamer hebben we goed met elkaar gesproken en gelukkig hebben we het omgedraaid", voegde Jordan Teze toe.

Tadic
Ajax-aanvoerder Dusan Tadic leek er even doorheen te zitten. "Het ging goed na de 0-1, helaas werd de 0-2 afgekeurd. In vijf minuten gaven we alles weg. Je kunt niet verliezen in vijf minuten, dat is te makkelijk", zegt Tadic.

Dat PSV slechts twee dagen rust had zegt Tadic niets. "Dat is niet belangrijk. Wij spelen altijd om de drie dagen, dat is voor ons geen probleem. Ja, we moeten nu kampioen worden. Het moet."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s