'Ihattaren is creatief, slim en traint goed. Hopelijk kan hij ons nog helpen'

'Ihattaren is creatief, slim en traint goed. Hopelijk kan hij ons nog helpen'

18 April - 10:30
154

Ondanks de verloren bekerfinale was Dusan Tadic na afloop van de wedstrijd positief over Mohamed Ihattaren. De Ajax-captain ziet dat Ihattaren goed traint en hoopt dat de creatieveling een bijdrage kan leveren in de laatste Ajax-duels.

In De Kuip maakte Ihattaren een paar minuten voor tijd zijn debuut. Trainer Erik ten Hag hoopte met die wissel de gelijkmaker te forceren, maar dat lukte niet. Na afloop kreeg Tadic vragen over Ihattaren. "Wij weten dat hij grote kwaliteiten heeft en een geweldige speler is", laat de aanvaller optekenen door Voetbal International.

"Hij traint goed en ik hoop dat hij ons kan helpen in de laatste vijf wedstrijden. Ieder mens kan zien welke kwaliteiten hij heeft", gaat een lovende Tadic verder. "Hij is creatief, slim en heeft een geweldige linkerpoot."

Tadic speelt de laatste weken zelf niet altijd even overtuigend. De linkspoot lijkt zich daar echter geen zorgen om te maken. "Het kan altijd beter. Soms was het goed, soms niet. Maar daar gaat het niet om. Ajax moet winnen. En dat is vandaag (zondag, red.) niet gebeurd."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s