'Bayern-duo eist teveel: Lewandowski mag voor 40 miljoen euro vertrekken'

'Bayern-duo eist teveel: Lewandowski mag voor 40 miljoen euro vertrekken'

19 april - 13:04 Laatste update: 13:56
41

Bayern München hoopt ook volgend seizoen Robert Lewandowski en Serge Gnabry in de gelederen te hebben, maar dan moeten de twee aanvallers wel akkoord gaan met de door de club gestelde voorwaarden. Om die reden is het niet uitgesloten dat zowel de Pool als de Duitser zijn geluk elders gaat beproeven. 

Het Duitse Kicker weet dat Bayern naar de pers communiceert dat Lewandowski ten koste van alles behouden moet worden, maar in werkelijkheid is een vertrek bespreekbaar. Het medium schetst dat de goalgetter voor veertig miljoen euro weg mag uit de Allianz Arena. Wel is dat scenario enkel een reële optie als Der Rekordmeister en Lewandowski niet tot een akkoord over een nieuw contract komen. De spits, die al grootverdiener is in Beieren, wil salarisverhoging, terwijl de club daar niet aan wil meewerken.

In eenzelfde schuitje zit Gnabry. De vleugelaanvaller is al sinds december in gesprek over een nieuwe verbintenis, maar ook hij kan een verhoging van zijn inkomsten uit het hoofd zetten. Het contract van Gnabry loopt eveneens medio 2023 af, waardoor een zomers vertrek tot de mogelijkheden behoort als Bayern geld aan de buitenspeler wil verdienen.

Naar verluidt mogen Corentin Tolisso en Marcel Sabitzer na dit seizoen zeker vertrekken. Bayern speelt hierop in door Ryan Gravenberch van Ajax over te willen nemen. RB Leipzig-middenvelder Konrad Laimer moet het middenrif samen met de Ajacied versterken. Leipzig-revelatie Christopher Nkunku staat bij Bayern op de radar om Gnabry te doen vergeten. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 

 

Plaats een reactie