Vink ziet Pogba en vermoedt 'Onanaatje': 'Jij wil deze schande niet meemaken'

Vink ziet Pogba en vermoedt 'Onanaatje': 'Jij wil deze schande niet meemaken'

20 april - 21:36
8

Niet alleen de Engelse media zijn geschrokken van het optreden van Manchester United tegen Liverpool, ook Marciano Vink wist niet wat hij zag. The Mancunians lieten zich op bezoek bij de aartsrivaal naar de slachtbank leiden en Paul Pogba verliet al na tien minuten hinkend het veld: Vink vraagt zich af of de Fransman wel echt geblesseerd was.

De ESPN-analist moet terugdenken aan de Andre Onana-soap rondom de bekerfinale: de Ajax-doelman had volgens de officiële lezing een blessure, maar na afloop werd al snel gefluisterd dat er helemaal niets aan de hand was. "Ik had meer de neiging van: dat zal wel een verhaal zijn. Nou, ik zie Pogba gisteren (dinsdag, red.) het veld uit lopen. Dan denk ik bij mezelf: jij wil deze schande gewoon niet meemaken, dus jij veinst nu een blessure", aldus Vink in Voetbalpraat op ESPN.

Pogba loopt zes jaar na zijn recordtransfer uit zijn contract, maar Vink vraagt zich af of toekomstig manager Erik ten Hag daar zo rouwig om moet zijn. "Ik kan me niet meer een goede wedstrijd van Pogba bij Manchester United herinneren. De enige goede wedstrijden die hij speelt, zijn bij het Franse elftal." Qua beschikbare verdedigers is Ten Hag echter niet te benijden, vindt hij. "Je hebt achterin Maguire, je hebt Lindelöf, je komt zelfs met Phil Jones op de proppen…"

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie