De Jong verklaart liefde aan PSV, maar denkt nog na: Ik ben 100 procent eerlijk

De Jong verklaart liefde aan PSV, maar denkt nog na: "Ik ben 100 procent eerlijk"

23 april - 12:27
68

Het opmerkelijke seizoen van Luuk de Jong is nog in volle gang en de spits weet nog steeds niet waar hij volgend seizoen speelt. Ook een terugkeer bij PSV is niet uitgesloten, al is het nog de vraag wanneer dat moet gaan gebeuren.

De Jong wordt door Sevilla verhuurd aan FC Barcelona, waar hij naam heeft gemaakt als pinchhitter. Het is echter nog maar zeer de vraag of Barça gebruik gaat maken van zijn koopoptie, terwijl Sevilla hem lijkt te willen verkopen, om een transfervrij vertrek in 2023 te voorkomen. Afgelopen zomer werd al duidelijk dat PSV zijn oude publiekslieveling nog niet vergeten is. "Ze mogen altijd hopen. En dat doen ze denk ik ook", laat hij weten aan de NOS. "Ik kan gerust zeggen dat PSV een plek in mijn hart heeft."

Daarmee is echter nog niet gezegd dat hij volgend seizoen weer in het Philips Stadion te bewonderen is. "Ik ben honderd procent eerlijk: ik weet het echt nog niet. Ik ben nog bezig met dit moment bij een prachtige club", laat hij weten. "Ik ben 31 en ik moet ook goed afwegen wat ik moet doen."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie