Jansen schetst Memphis-plan Gakpo en noemt vier waarschijnlijke PSV-vertrekkers

Jansen schetst Memphis-plan Gakpo en noemt vier waarschijnlijke PSV-vertrekkers

24 april - 23:10
107

Het PSV van volgend seizoen lijkt onder Ruud van Nistelrooy een geheel nieuw gezicht te krijgen. De Eindhovenaren hopen sterspeler Cody Gakpo nog te behouden, maar Voetbal International-hoofdredacteur Freek Jansen weet te melden dat vier bassispelers op weg naar de uitgang lijken.

Eerder deze week werd duidelijk dat PSV nog een Gakpo-offensief voor ogen had. Jansen spreekt in Studio Voetbal van een Memphis-scenario, doelend op het binnenboord houden van Memphis Depay na het WK van 2014. "Toen hebben ze Memphis overtuigd: blijf nou nog een seizoen, word kampioen van Nederland en je gaat op een hoger niveau weg. Dat proberen ze nu bij Gakpo ook voor elkaar te krijgen."

Erick Gutiérrez heeft nog één contractjaar over en staat echter in de nadrukkelijke belangstelling van Benfica: daar kan hij samenwerken met huidig PSV-trainer Roger Schmidt. Het vertrek van de Duitse trainer lijkt bovendien gevolgen te hebben voor drie spelers die hij naar Eindhoven heeft gehaald "Götze, daar gaat men een beetje van uit dat hij vertrekt, Zahavi vertrekt waarschijnlijk en voor Sangaré is veel belangstelling."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s