AZ lijkt Wijndal al 'verkocht' te hebben: 'Ja dat gevoel heb ik ook haha'

AZ lijkt Wijndal al 'verkocht' te hebben: 'Ja dat gevoel heb ik ook haha'

25 april - 17:45 Laatste update: 18:17
145

Owen Wijndal benadrukt dat hij nog niet met één voet buiten de deur staat bij AZ. Met Mees de Wit en Milos Kerkez werden al twee nieuwe vleugelverdedigers vastgelegd, waardoor de 22-jarige aanvoerder van de Alkmaarders haast al verkocht lijkt.

"Ja dat gevoel heb ik ook haha.. Nee maar ik snap dat ze dat doen, omdat het nu voor mij misschien ook wel tijd wordt om een mooie stap te maken", reageert Wijndal in gesprek met AZ Fanpage. "Ik heb laatst echter wel mijn contract verlengd. Daarbij zijn goede afspraken gemaakt, maar ik heb nog geen andere club. Aan de andere kant, als je in een paar maanden twee linksbacks haalt dan betekent dat wel iets. Ik weet alleen niet precies wat haha…"

Wijndal erkent dat hij open staat voor een mooie stap. "Maar je weet nooit hoe het gaat lopen." Bovendien staat ook het WK in Qatar voor de deur en het Nederlands elftal speelt door zijn hoofd bij een mogelijke transfer. "Daar denk ik ook over na, maar ik focus me nu nog op AZ. Daarna zie ik wel hoe het loopt. Je hebt het niet altijd in eigen hand."

Wijndal ligt tot medio 2024 vast bij AZ. De linksback, die dit seizoen goed was voor één goal en negen assists in 27 Eredivisie-duels, wordt in verband gebracht met Ajax. Trainer Erik ten Hag van de Amsterdammers bevestigde eerder dat hij in beeld is.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s