'City is nog niet zeker van Haaland-zaak: geheime meeting met Bayern lekt uit'

'City is nog niet zeker van Haaland-zaak: geheime meeting met Bayern lekt uit'

26-04-2022 17:30
42

Manchester City lijkt aan de haal te gaan met Erling Haaland, maar ook Bayern München is nog in de race. Volgens Duitse berichten heeft de Noorse topspits van Borussia Dortmund in het geheim met een delegatie uit Zuid-Duitsland gesproken.

In maart was Haaland in München om te revalideren van zijn blessure, maar destijds bezwoeren alle partijen dat er van opzet geen sprake was. Nu meldt BILD echter dat de Noor in die periode toch een onderhoud van een uur  heeft gehad met Hasan Salihamidzic, de technische man van Bayern. Ook heeft Oliver Kahn, clubbestuurder van Der Rekordmeister, met zaakwaarnemer Mino Raiola gesproken.

Dat voedt de geruchten dat Haaland misschien niet op zeker op weg is naar Manchester City. Die overstap hangt al een tijdje in de lucht, maar volgens BILD is Bayern dus nog steeds niet kansloos. De kampioen van Duitsland houdt rekening met een vertrek van Robert Lewandowski en de Noorse aanvalsleider van concurrent Dortmund zou de gedroomde opvolger zijn. Ook Sébastien Haller staat naar verluidt op het lijstje.