'PSV mag nog altijd hopen op langer verblijf van zeer gewilde Gakpo'

'PSV mag nog altijd hopen op langer verblijf van zeer gewilde Gakpo'

26-04-2022 18:47
119

PSV mag nog altijd goede hoop hebben op een langer verblijf van Cody Gakpo. De aanvaller staat in de belangstelling van buitenlandse clubs, maar overweegt om langer in Eindhoven te blijven.

In de Peesjevee Podcast van het Eindhovens Dagblad wordt melding gemaakt van het feit dat Gakpo over interesse niets te klagen heeft. Toch zou hij nadenken over een langer verblijf in het Philips Stadion en dus zou PSV misschien nog langer van de 'Eintovenaar' kunnen genieten.

Rik Elfrink, clubwatcher namens het ED, denkt dat PSV Gakpo een mooi plaatje voor kan schotelen. "Hij moet één van de speerpunten worden en heeft al gesproken met Ruud van Nistelrooy, de nieuwe trainer. De vraag is ook nog wat dit seizoen gaat brengen. Als PSV geen kampioen wordt, wil hij dan de club pas verlaten als hij wél met de titel staat? En ook het WK speelt nog een belangrijke rol."

Eerder deze week werd al duidelijk dat PSV ver wil gaan om de vleugelaanvaller langer in het Philips Stadion te houden. Op dit moment heeft Gakpo een contract tot medio 2026, maar dat zou tegen sterk verbeterde voorwaarden met een jaar verlengd kunnen worden.