Feyenoord en Slot hebben Til en Senesi terug tegen 'serieus goede tegenstander'

Feyenoord en Slot hebben Til en Senesi terug tegen 'serieus goede tegenstander'

27-04-2022 14:48
37

Feyenoord kan donderdag beschikken over Guus Til en Marcos Senesi tijdens de clash met Olympique Marseille in de halve finale van de Conference League. Die verwachting sprak Arne Slot woensdag uit op de persconferentie.

Til ontbrak zondag tegen FC Utrecht vanwege knieklachten. Senesi viel in die wedstrijd uit. Volgens Slot heeft zowel de Argentijnse verdediger als de aanvallende middenvelder echter weer volledig meegetraind. Daar is hij logischerwijs blij mee. "Het is altijd goed als spelers beschikbaar zijn en zeker basisspelers die een belangrijke rol hebben gespeeld dit seizoen", laat de oefenmeester weten. Jens Toornstra is langer uitgeschakeld en ontbreekt nog wel.

Slot wil met Feyenoord ook tegen Marseille van eigen kracht uitgaan. "Maar ik moet je wel eerlijk zeggen dat uit de analyse blijkt dat dit een serieus goede tegenstander is. Om je eigen spel te spelen, ben je ook altijd wel afhankelijk van de kwaliteit van de tegenstander. Maar het is niet onze eerste zware tegenstander die we treffen. We hebben, zowel in de Conference League als in de Eredivisie, al tegen heel goede ploegen gespeeld en zijn er goed in geslaagd om ons eigen spel te spelen. Ik heb alle aanleiding om te verwachten dat we dat donderdag weer gaan doen."

Feyenoord en Marseille trappen donderdag om 21.00 uur af in De Kuip.