'Haller niet enige spits op Bayern-lijstje: oude bekende en dure Schick en Núnez'

'Haller niet enige spits op Bayern-lijstje: oude bekende en dure Schick en Núnez'

28 april - 11:57
19

Bayern München dreigt sterspeler Robert Lewandowski dit seizoen kwijt te raken en moet op zoek naar een nieuwe spits. Eredivisie-topscorer Sébastien Haller werd genoemd, maar volgens de Abendzeitung München is de Ajax-spits niet de enige op de lijst.

Daarop staat namelijk ook een oude bekende van Haller: Luka Jovic, zijn ex-ploeggenoot bij Eintracht Frankfurt. De Serviër vertrok in 2019 voor 63 miljoen euro naar Real Madrid, maar is daar totaal niet uit de verf gekomen. Zijn contract bij De Koninklijke loopt nog drie jaar door, maar volgens de AZ is Jovic eventueel voor een zacht prijsje op te halen.

Dat geldt niet voor de twee andere alternatieven. Patrik Schick heeft dit seizoen 21 keer gescoord namens Bayer Leverkusen en is vice-topscorer van de Bundesliga, na Lewandowski. De Tsjech ligt ook nog tot 2025 vast bij zijn huidige werkgever, maar zou veertig miljoen euro moeten kosten. Benfica-spits Darwin Núñez lijkt helemaal onhaalbaar voor Bayern. De Champions League-beul van Ajax wordt door zijn Portugese werkgever op tachtig à honderd miljoen euro getaxeerd.

Lewandowski gaat zijn laatste contractjaar bij Bayern tegemoet en wordt begeerd door FC Barcelona: een transfer is dus niet uitgesloten. Naast Haller en zijn drie collega-spitsen staan ook Ajacieden Noussair Mazraoui, Ryan Gravenberch en Jurriën Timber in de belangstelling van Der Rekordmeister.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie