Kompany 'verklapt' aanstaande City-transfer: 'Met hem worden we zeker kampioen'

Kompany 'verklapt' aanstaande City-transfer: 'Met hem worden we zeker kampioen'

28 april - 14:37
9

Vincent Kompany lijkt te weten wat Manchester City komende zomer gaat doen op de transfermarkt. De Belg, die lang voor The Citizens speelde, liet de naam van Erling Haaland vallen.

Haaland, de Noorse aanvalsleider van Borussia Dortmund, wordt al tijden in verband gebracht met Man City en er zou ook al een persoonlijk akkoord tussen club en speler zijn bereikt. Bevestiging vanuit één van beide kampen is er nog niet gekomen, hoewel Kompany meer lijkt te weten.

De voormalig verdediger, die nu hoofdtrainer is bij RSC Anderlecht, zegt op de Engelse tv dat de Noor naar City zal verkassen om volgend seizoen de titel veilig te stellen. "Ik zie geen van beide ploegen dit seizoen nog veel punten verliezen", duidt Kompany op de strijd met Liverpool. "Ik denk dat City favoriet is, maar als het dit jaar niet gebeurt, dan volgend jaar. We gaan Haaland halen."

De komende weken zal blijken of de Belg een vooruitziende blik had. Man City zou in ieder geval bereid zijn om de afkoopclausule van 75 miljoen euro in het contract van Haaland te betalen en denkt met een salaris van zes ton per week kans te maken op de handtekening van de spits.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal de podcast is ook te beluisteren via Spotify en te bekijken via YouTube!

Plaats een reactie