NAC Breda zet Hilterman per direct uit de selectie vanwege uitspraken

NAC Breda zet Hilterman per direct uit de selectie vanwege uitspraken

01-05-2022 10:44 Laatste update: 11:36
120

NAC Breda heeft Jeredy Hilterman per direct uit de selectie gezet. De spits heeft zijn eigen glazen ingegooid door bij het kampioensfeest van FC Emmen te flirten met een terugkeer naar zijn oude club. 

Hilterman verkaste afgelopen winterstop van Emmen naar NAC. "Ik heb bij deze club een heel goed gevoel gekregen. Bij NAC is dat wat minder, mede doordat ze in een lastige periode zitten. Dat zegt niet dat ik geen gevoel heb bij NAC, maar bij Emmen is dat meer", vertelde hij onder meer bij ESPN. "Ik ben ook een mens en heb een fout gemaakt", zei Hilterman tijdens de huldiging ook. "Waar moet Hilterman naartoe?! Naar welke club?!"

Die uitspraken zijn bij NAC in het verkeerde keelgat geschoten. 'Jeredy Hilterman wordt naar aanleiding van verbale uitingen tijdens het kampioensfeest van FC Emmen per direct buiten de groep gelaten. Zijn gedrag helpt niet in het groepsproces met het oog op het behalen en succesvol zijn in de Play-Offs', laat NAC weten. 'Daarom zal Jeredy voorlopig niet deelnemen aan groepsactiviteiten.'

NAC heeft nog één wedstrijd in de Keuken Kampioen Divisie om de play-offs veilig te stellen.