'Bakker kan Leverkusen verlaten en krijgt nieuwe Premier League-kans aangereikt'

'Bakker kan Leverkusen verlaten en krijgt nieuwe Premier League-kans aangereikt'

4 May - 12:48
42

Newcastle United wil komende zomer een nieuwe poging doen om Mitchel Bakker los te weken bij Bayer LeverkusenThe Magpies willen na de Saoedische overname verder bouwen aan een elftal dat mee kan doen om de bovenste plekken in de Premier League en de Nederlander moet daar onderdeel van gaan uitmaken.

Het is niet de eerste keer dat Newcastle probeert Bakker te verleiden tot een overstap. Afgelopen winter was de Engelse ploeg al dicht bij zijn komst, al bleek een bod van twintig miljoen euro toen niet genoeg. Een nieuwe poging moet de linksback over de streep trekken, meldt BILD. Het is onduidelijk of Bakker zelf welwillend tegenover een stap naar de huidige nummer tien van de Premier League staat.

Met Leverkusen stevent hij af op Champions League-voetbal, iets wat mee zal spelen in zijn beslissing. Bakker speelt sinds de zomer van 2021 in Duitsland en kwam destijds voor zeven miljoen euro over van Paris Saint-Germain. Dit seizoen is hij een vaste waarde bij Leverkusen. Als Newcastle daadwerkelijk aanklopt, mag het in de buidel tasten: Bakker ligt nog tot de zomer van 2025 vast in Duitsland. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s