Update: Bericht over akkoord met PSV'er Doan klopt niet: Totale onzin

Update: Bericht over akkoord met PSV'er Doan klopt niet: "Totale onzin"

05-05-2022 13:39 Laatste update: 13:52
151

Ritsu Doan speelt volgend seizoen naar alle waarschijnlijkheid in de Bundesliga. BILD, dat woensdag al wist te melden dat FSV Mainz 05 interesse had en de gesprekken met PSV al was begonnen, schrijft nu dat de Japanner en de Bundesliga-middenmoter al akkoord zijn over de persoonlijke voorwaarden.

De aanvallende middenvelder van PSV heeft naar verluidt wel oren naar een kans bij Mainz en is dus al akkoord over een contract bij de club uit de Bundesliga. Zij moeten er echter wel nog uit zien te komen met PSV: de Eindhovenaren verlangen een transfersom omdat Doan nog tot medio 2024 vastligt in het Philips Stadion.

BILD weet dat die transfersom uiteindelijk tussen de vier en de vijf miljoen euro zal liggen en dat het wel de verwachting is dat PSV en Mainz er uit gaan komen. Dit omdat Doan er goed op staat in de Bundesliga na zijn huurperiode bij Arminia Bielefeld van afgelopen seizoen en omdat de Eindhovenaren niet van plan zijn om moeilijk te doen.

Sinds de Japanner in 2019 los werd geweekt van FC Groningen, kwam hij tot twaalf goals en zes assists in 62 officiële optredens voor PSV. Dit seizoen staat de teller op 37 wedstrijden, tien doelpunten en drie assists in alle competities.

Update: Het bericht van BILD dat Ritsu Doan en FSV Mainz tot overeenstemming zijn gekomen klopt niet. "Totale onzin", laat zaakwaarnemer Mahmoud el Boustati weten. Doan staat inderdaad in de belangstelling van Mainz, maar van een akkoord is allesbehalve sprake. De Japanner heeft bij PSV nog een contract tot de zomer van 2024.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie