Veerman heeft 'k*tmiddag' en loopt leeg: Wij worden gewoon weer genaaid

Veerman heeft 'k*tmiddag' en loopt leeg: "Wij worden gewoon weer genaaid"

Bij PSV waren de druiven flink zuur na de 2-2 tegen Feyenoord. In navolging van Cody Gakpo en Roger Schmidt veroordeelde ook Joey Veerman de beslissing van arbiter Serdar Gözübüyük in felle bewoordingen: de leidsman gaf vlak voor tijd een strafschop nadat Mauro Júnior een schot van Jens Toornstra van dichtbij tegen zijn bovenarm aan kreeg.

Veerman hoefde niet lang naar de beelden te kijken om zijn oordeel te vellen. "Dit is toch schandalig? Serieus, echt schan-da-lig", aldus de Volendammer in gesprek met ESPN. "Hoe kan het nou dat zo'n scheidsrechter niet zelf gaat kijken? Ik vind het echt ongelooflijk, serieus. Wij worden gewoon weer genaaid."

Het was Veerman opgevallen dat Gözübüyük niet direct floot na het moment. "En uiteindelijk kwamen er zes Feyenoord-spelers op hem af, hij zegt: wacht, wacht. En ineens zegt hij: penalty. Ook als je dit ziet: echt schandalig, niet te geloven." De middenvelder kon na die climax ook niet genieten van zijn goede spel in de daaraan voorafgaande negentig minuten. "Dan is het allemaal niet belangrijk, dan is het gewoon een k*tmiddag."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s